Transport | Expressfirma All-tjänst
Transport Sundsvall

Transport Sundsvall

När du behöver ordna transport i Sundsvall är vi rätt plats att vända sig till. Vi är ett heltäckande serviceföretag som tar oss an alla typer av transporter. Vi finns centralt för att kunna förmedla transport i Sundsvall och lägger stor vikt vid att lyssna på dig som kund. Kontakta oss för att hitta rätt lösning för din transport. Vi kommer ut till dig och hjälper dig med hela eller delar av processen.

Flytt eller bud

Oavsett om det gäller en flytt eller budning så kan vi hjälpa dig. Vi kommer ut till dig för att göra en bedömning och avgöra vilken eller vilka delar av din transport du behöver hjälp med. Vi hjälper även till att paketera allt slags gods som vi sedan omsorgsfullt packar ner så att transporten går till på ett säkert sätt. Vi nedmonterar och forslar även bort olika typer av skräp som alltid uppstår vid en flytt.

När vi ordnat transporten till den plats du vill ha den i Sundsvall packar vi upp och monterar ihop det på det sätt du önskar. Har du saker du vill behålla men inte har plats över till så kan vi även ordna transport för dessa och förvara det till dig i våra magasin som ligger centralt i Sundsvall. Våra magasin är:

Du kan därmed säkert förvara dina saker där så länge du behöver.

Hjälper till med olika transporter i Sundsvall

Behov av transport och flytthjälp kan se väldigt olika ut. Det kan röra sig om enklare transporter, som när du vill få ut en betydelsefull leverans till en viktig kund i Sundsvall. Det kan även handla om större projekt som företagsflyttar eller en privat flytt till ett nytt hem. Oavsett omständigheter eller omfattning så tar vi hand om det du behöver transportera ut i Sundsvall med omnejd och ser till att det kommer fram på ett säkert sätt.

Välkommen att kontakta oss för effektiva och prisvärda transporter i Sundsvall med omnejd.

Vi har allt ifrån minde budbilar upp till stora lastbilar och kan därför anpassa transporten efter dina behov. Vi ser till att din transport kommer till sin slutdestination i Sundsvall på ett säkert sätt. Vi tar även hand om alla delar du önskar få hjälp med runt omkring. När du lämnar över din transport till oss så kan du koppla av - du är i trygga händer!

Ställ dina frågor till oss, vi kan transporter i Sundsvall!

Kostnadsfri offert

Självklart erbjuder vi en kostnadsfri offert så att du redan på förhand har koll på omkostnaderna för din transport. Begär offert via telefon eller e-post, vi återkommer snarast för att besvara din förfrågan.

Lång erfarenhet

Vår historia sträcker så långt tillbaka i tiden som till 1920-talet, då All-tjänst grundade sin verksamhet. Vi finns i Nacksta industriområde med lokaler för:Kontakta oss på All-Tjänst i Sundsvall. Vi hjälper dig med flytten!

Begär kostnadsfri offert Besök vår hemsida