Montering | Expressfirma All-tjänst
Montering Sundsvall

Montering Sundsvall

Är du i uppackningsfasen? Har du nyligen genomfört en omfattande flytt och känner att saker inte riktigt hamnat på plats som de ska? Flyttlådorna står kanske fortfarande och hopar sig i hörnen och väntar på att tömmas. Rummen och väggarna ekar tomma och du skulle behöva lite hjälp med montering av dina möbler i ditt nya hem i Sundsvall. Din tillvaro känns kanske mer som ett enda flyttkaos än ett hem eller en arbetsplats.

Under och efter en flytt ska även det övriga livet hinnas med, med allt vad det innebär. Planering av aktiviteter, barn, jobb och annat ska flyta på och fungera som vanligt. Dagarna går och det verkar som att du är dömd att leva i ett ofärdigt stök som aldrig tar slut. Varje kväll lägger du dig och suckar uppgivet och drömmer om den dag när soffgruppen är monterad och står på sin plats i ditt hem i Sundsvall. Du längtar till bokhyllorna är monterade och uppställda på din arbetsplats i Sundsvall. En dag tänker du, en dag ska det bli ordning på allt. Misströsta inte, dina drömmars dag är nära - vi hjälper dig!

Montering för hem, företag eller lager

Montering behövs i många olika situationer. Efter en företagsflytt kan behov av montering i Sundsvall vara mer brådskande. Kontoret ska vara representabelt för gäster och kunder. Konferensrummet behöver kanske vara klart när du ska hålla en viktig presentation via projektor som även den måste sättas upp. När det kommer till hemmet så känns det inte som ett riktigt hem utan att gardiner är upphängda och övriga möbler är ihopmonterade och står på plats. Du kan också ha ett lager som du behöver få ordning på? I ett lager behövs oftast hyllor från tak till golv. Vi hjälper dig att montera upp hyllplan och kommer med förslag på lösningar för att skapa så mycket förvaringsplats som möjligt.

Välkommen att höra av dig till oss!

Vi monterar

På Expressfirma Alltjänst erbjuder vi inte bara hjälp med paketering och flytt. Vi fixar även allt inom montering i Sundsvall. När du behöver hjälp med montering i Sundsvall så gör du därför dig själv en stor tjänst när du hör av dig till oss. Våra duktiga och kunniga montörer fixar allt ifrån möbelmontering till uppsättning av hyllor, skåp eller white boards. De kan även ordna mer högt uppsatt montering av till exempel takkronor eller projektorer.

Alla typer av montering i SundsvallKontakta oss på All-Tjänst i Sundsvall. Vi hjälper dig med flytten!

Begär kostnadsfri offert Besök vår hemsida