Om oss | Expressfirma All-tjänst
Flyttfirma i Sundsvall

Flyttfirma och mycket mer i Sundsvall

All-tjänst är en väletablerad allservicefirma som tar hand om alla typer av flytt och transporter. Företaget grundades redan på 30-talet och har sedan 50-talet drivits av samma familj. För oss är det viktigt att vara flexibla och möta våra kunder där de är. Därför erbjuder vi inte enbart flytt utan även kompletterande tjänster som gynnar olika delar av din flytt eller transport på ett positivt sätt.

Med oss kan du få hjälp med både montering av möbler och magasinering av bohag. Oavsett om du ska genomföra en omfattande företagsflytt, flytt till ny bostad eller om du behöver buda ut en viktig leverans till en kund så hjälper vi dig. Vi tar även hand om all typ av montering och magasinering efter behov.

Tillgänglighet som innebär snabb service

Vi finns centralt belägna i Nacksta industriområde där vi har egna lokaler för magasinering, garage och kontor. Genom att finnas nära och tillgängliga för våra kunder kan vi erbjuda en snabb service när det gäller mer akuta leveranser eller tjänster.

Varierat utbud av tjänster

För oss är det viktigt att vara tillgängliga och flexibla gentemot våra kunder. Därför erbjuder vi inte bara traditionella flyttar och transporter utan även hjälp med allt arbete som kan uppstå runt omkring. Vi paketerar omsorgsfullt dina föremål och ser till att de når sin destination på ett säkert sätt. Vi demonterar och monterar ihop dina möbler. Vi magasinerar det som behöver förvaras på ett säkert och skyddat sätt. Vi slänger skräp och när du behöver ordna med budning av viktiga leveranser så ser vi till att det kommer fram på ett snyggt sätt. I samråd med oss kan du alltså tryggt lämna över hela eller delar av din transport eller flytt. Vi finns där för dig oavsett vad du som kund behöver!

Vi erbjuder:Kontakta oss på All-Tjänst i Sundsvall. Vi hjälper dig med flytten!

Begär kostnadsfri offert Besök vår hemsida